Bell Gully - Wellington

A premium client experience

Premium acoustic panels blend in seamlessly

01

Premium acoustic panels blend in seamlessly

Bespoke details capture Bell Gully’s understated elegance.

In collaboration with Bates Smart in Sydney, Ignite were appointed to craft the interior fit-out for Bell Gully’s Wellington office.

Spanning over 1400m2, the workspace is spread across two levels of real estate,  encompassing client and partner spaces and a dedicated working floor. This allows a fine-tuned balance between focus and hosting areas.

Premium acoustic panels blend in seamlessly

01

Premium acoustic panels blend in seamlessly

Warm tones and sleek lines

02

Warm tones and sleek lines

Location
Wellington, New Zealand
Completed
October 2022

Optimised for collaboration

04

Optimised for collaboration

Project
Team

Ignite worked closely with Bates Smart to craft an interior fit-out that captures the bespoke detailing, quality, and understated elegance that is the ethos of Bell Gully. Ignite were also involved in a thorough stakeholder engagement process with Bell Gully, including the company’s HR team, partners, and operational staff. This involved collaborative user workshops during the design phase to ensure the space was fully optimised for the workplace needs.

No items found.

"Fine, subtle detailing is the essence of this project. This is captured especially well with the generous use of natural materials."

A key design consideration was the need to be cohesive with Bell Gully’s subsequent new Auckland HQ at 1 Queen Street. The design process of each city’s workplace was conceptualised at the same time, consistently reflecting the brand and culture of the firm across each one.

The New Zealand landscape was an integral part of the design concept, attained with natural finishes, warm tones, and timeless features, creating a serene workplace that feels more residential than corporate.

Along with a premium experience for their clients, partners and team, Bell Gully needed the assurance of optimised acoustics in their workplace, particularly throughout the meeting rooms. This was achieved with careful consultation from the acoustic engineers, and the use of premium acoustic panels which blend into the workplace seamlessly.